2025-11-10 18:00

Gedimino g. 44, Kaunas

Šefas - Jokūbas Rutė

Kulinarinis kursas | Japonija

Pasirinkite asmenų skaičių
Kviečiame pasinerti į subtilų Japonijos skonį kartu su šefu Jokūbu Rute. Virtuvės pasaulyje jis sukasi jau daugiau nei dešimtmetį – patirtį kaupė geriausiuose Lietuvos restoranuose, o įkvėpimo sėmėsi keliaudamas po Aziją. Jo virtuvė – tai tikslių technikų, pagarbos produktui ir kūrybiškumo derinys.

Šį kartą Jokūbas paruošė ypatingą vakarą, kurio epicentre – aukščiausios kokybės mėlynpelekis tunas. Tai reta proga pažinti japoniškos virtuvės paslaptis iš arti: nuo kruopštaus tuno išpjaustymo iki vieno kasnio užkandžių, kurie Japonijoje laikomi tikra klasika.

Kursų programa:
Vieno kasnio užkandžiai: tuno nigiri, snieginio krabo gunkan, aštrus lašišos gunkan.
Klasikinis tartaras: tuno tartaras su avokadais ir ryžių traškučiais.
Sušiai: tuno rollas ir lašišos rollas
Šie patiekalai – tarsi mažos istorijos, kuriose atsiskleidžia japonų virtuvės paprastumas, estetika ir gilūs skonio deriniai.

—–– Užsiregistravus, dalyvavimas būtinas. Nepranešus likus 2 dienoms iki renginio ar neatvykus – kuponas laikomas panaudotu.

Svarbi informacija

Kursas vyks lietuvių kalba.